Picsart Photo Editor

تصاویری از برنامه :

picsartImage

برای دیدن تصاویر در ابعاد و کیفیت بهتر روی آن ها کلیک کنید

معرفی برنامه :

Picsart به شما این امکان را می دهد که سایز عکس خود را تغییر دهید، روشنایی آن را کم و زیاد کنید، به تصویر خود نوشته‌ای اضافه کنید یا حتی روی آن نقاشی بکشید.

‏یکی از قابلیت های جذاب این برنامه ویژگی Perspective است که به شکل هنرمندانه‌ای به عکس های شما زاویه مورد نظر را می دهد. شما همچنین می توانید به عکس خود، استیکر و ایموجی نیز اضافه کنید و باید گفت که تنوع ایموجی ها و استیکرهای این برنامه بسیار زیاد است. اما شاید جالب ترین قابلیت آن، امکان ویرایش چند عکس به صورت همزمان در قالب یک تصویر باشد.

‏ یکی دیگر از ویژگی های جالب آن امکان حذف تصویر پیش زمینه با استفاده از قابلیت Cutout می باشد که می تواند در ویرایش عکس هایی که منظره یا رنگ چندان خوبی ندارند بسیار موثر باشد. ساخت استیکر نیز در میان محبوب ترین قابلیت های این برنامه قرار دارد که باعث می شود برای هر عکس استیکر جدیدی را داشته باشید.

البته قابلیت های ویرایشی این برنامه فقط محدود به عکس نمی شود و شما می توانید ویدیوهای خود را نیز به شکلی که دوست دارید تغییر بدهید. به طور مثال می توانید به ویدیو خود استیکر یا افکت های متنوع اضافه کنید یا حتی بر روی آن موسیقی بگذارید تا تبدیل به یک موزیک ویدیو جذاب شود.

برنامه امکان نقاشی را هم به طور کاملا حرفه ای برای شما فراهم می کند .

این برنامه در کنار قابلیت هایی که گفته شد ویژگی های دیگری مثل انتخاب تصویر زمینه گوشی، ساخت کلاژ و تغییر رنگ را نیز دارد.

این app یک شبکه اجتماعی نیز هست که می توانید در آن اکانت ساخته و عکس هایتان را به اشتراک بگذارید، درست مثل اینستاگرام.

ویدیو معرفی برنامه

حجم : 24/3 MB 
مدت زمان: 32 ثانیه

پیشنهاد من :

دوستان من به عنوان کاربر این برنامه به شدت نصب و استفاده از این برنامه رو بهتون توصیه می کنم . این برنامه کاملا حرفه ای و خفنه و می تونید ادیت های خیلی قشنگ و شگفت انگیزی درست کنید.

برای یادگیری پیکس آرت و درست کردن ادیت های بسیار زیبا توصیه می کنم پیج زیر رو در اینستاگرام دنبال کنید ، ادیت هاشون بی نظیره

آیدی: https://www.instagram.com/negar_hdrr

همین الان هم می تونید از قسمت پیوندهای روزانه یک ادیت جذاب  از این برنامه ببینید تا بیش تر باهاش آشنا بشید.

یک نکته : برای کار کردن با این برنامه حتما باید به متصل باشید.

ادامه مطلب

برنامه Picsart Photo Editor

برنامه ترب

برنامه Focus To-Do: Pomodoro Timer & To Do List

برنامه CapCut

برنامه دیجی کالا

برنامه Anchor

برنامه ShareMe

برنامه ,های ,عکس ,قابلیت ,یک ,نیز ,این برنامه ,می توانید ,به عکس ,قابلیت های ,روی آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت گویا کتاب frektalv necksocarab جلوه ی بهاری اداره بهزیستی شهرستان نور narvaniplus نیوزسل اتوبوس راني Richard's life مقالات بیت کوین